+420 606 640 063 (ústředna)

Všechny články

OSLAVY ŠKOLY A SJEZD RODÁKŮ OBCE KLÁŠTEREC NA ORLÍCÍ

To, že se v Klášterci chystají velké oslavy jistě všichni víte. My bychom Vás však rádi pozvali na expozici naší firmy, kterou připravujeme u příležitosti těchto oslav. Expozice bude připravena v jedné ze tříd základní školy a čeká vás tam nespočet překvapení. Kromě představení společnosti formou fotografií současných, můžete zavzpomínat i nad fotografiemi historickými. Zpestřením výstavy bude i několik soutěží o opravdu zajímavé ceny.

1) První soutěž bude tipovací. Ten, kdo se svým odhadem nejvíc přiblíží zadané otázce, vyhraje poukázku na částku 10.000,- Kč na zboží z naší agroprodejny.
2) Součástí naší expozice bude i několik leteckých snímků, pořízených p. Obermajerem. A právě jeden letecký snímek bude figurovat v naší druhé soutěži. Označíme na něm bod a kdo pozná označené místo, dostane se do slosování o výhru. Tou bude vyhlídkový let rogalem nad Kláštercem a okolím.
3) Ve třetí soutěži jsme mysleli na naše děti. Připravili jsme pro ně malou poznávačku rostlin. Ze správných odpovědí vylosujeme 3 výherce, kterým budou předány balíčky se sladkostmi.

Předání všech cen proběhne 5.července na Dětském dnu v Českých Petrovicích. Všechny výherce ale předem telefonicky vyzveme k převzetí ceny a pokud by si výherce nemohl výhru v Petrovicích vyzvednout, domluvíme se na předání jinde a jindy. (V Petrovicích bude výherce pouze vyhlášen s tím, že si cenu převezme jinde).

Součástí naší prezentace bude i ochutnávka sýra GRAN MORAVIA (výborný český parmazán), který se vyrábí z našeho mléka.

Takže, určitě přijďte. A vezměte s sebou i děti nebo vnoučata. Zavzpomínáme, zasoutěžíme si a bude určitě i legrace … Jste srdečně zváni!

Podobné články

Procházejte souvisejícími tématy, objevujte zajímavosti a rozšiřujte své poznatky.
Zobrazit všechny články