+420 606 640 063 (ústředna)

Všechny články

V rámci oslav 100. výročí základní školy v Klášterci nad Orlicí, jsme pro vás připravili na naší výstavě několik soutěží. Velice nás potěšila velká návštěvnost naší expozice, za což Vám děkujeme. A tady je slíbené vyhodnocení soutěží:

  • Soutěž o let rogalem

Této soutěže se zúčastnilo 149 soutěžících. Vyznačeným místem na leteckém snímku byla Jedlinská zastávka. Ze správných odpovědí byla vylosována Štěpánka Faltusová. Blahopřejeme!

  • Soutěž o poukázku v hodnotě 10.000,- Kč na zboží z agroprodejny a.s. ŽIVA, byla soutěž tipovací. Měli jsme uhodnout počet půdních bloků f. ŽIVA a AGRIE ( celkem).

Správná odpověď je 237.  Výherkyní této soutěže se stala paní Romana Macháňová, se svým typem 238. Této soutěže se zúčastnilo 137 soutěžících.

Blahopřejeme!

  • Poslední soutěž byla soutěž pro děti. Byla to soutěž poznávací a všech 129 zúčastněných dětí bylo velice šikovných. Soutěžilo se o tři balíčky cukrovinek a tady jsou naši vítězové:

1.místo – Jakub Křivohlávek

2.místo – Vojtěch Franke – pro cenu do Petrovic nedostavil

3.místo – Zoe Rousová

Blahopřejeme!

Jak jsme již avízovali, ceny budou vyhlášeny a předány na Dětském dnu v Českých Petrovicích 5.7.2023 ve 12.45. hod. u penzionu „ Na statku“.

Velice se těšíme nejen na naše výherce ale i na Vás ostatní. Určitě přijeďte. Je pro Vás připravený bohatý program. Určitě se pobavíte!

Podobné články

Procházejte souvisejícími tématy, objevujte zajímavosti a rozšiřujte své poznatky.
Zobrazit všechny články